Στο Olimpico Sport Club ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς (pics)

Τις εγκαταστάσεις της Αγίας Άννας επισκέφτηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας βρίσκεται στον Βόλο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του Βόλου με τον ΠΑΟΚ και στο πλαίσιο της φιλικής του σχέσης με τον Κώστα Γρηγοριάδη, έκανε έκπληξη στους αθλητές του συλλόγου κάνοντας την εμφάνισή του στο Olimpico Sport Club.

Η ενημέρωση της Αγίας Άννας

“Το Olimpico Sport Club επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου (21/9) ο κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς!
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής βρίσκεται στην πόλη μας, για να παρακολουθήσει την απογευματινή αναμέτρηση μεταξύ της ΠΑΕ ΝΠΣ Βολός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα και, στο πλαίσιο και της προσωπικής του φιλίας με τον κ. Κώστα Γρηγοριάδη, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις μας, αφήνοντας με το στόμα ανοικτό όλους τους παρευρισκόμενους!

Ο κ. Γιοβάνοβιτς ξεναγήθηκε στους χώρους μας, αντάλλαξε ποδοσφαιρικές απόψεις με τους προπονητές μας και μίλησε στους νεαρούς αθλητές μας για την εξέλιξή τους, μέσω της προπονητικής διαδικασίας, ευχόμενος σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά!

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την μεγάλη τιμή που μας έκανε και του ευχόμαστε, με την σειρά μας, πολλές επιτυχίες με την Εθνική μας Ομάδα!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις