Συνέχεια στις νίκες με διπλό στο Βασδέκειο για την Αγχίαλο

Συνέχεια στις νίκες για την Αγχίαλο που πέρασε με διπλό από το Βασδέκειο κόντρα στον Πανιώνιο που δεν πάλεψε αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ καθώς το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Κιπτίου εντός περιοχής ο Λειβαδίτης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το 0-1 έκανε ο Χρυσαφόπουλος με διαγώνιο πλασέ στο 20′ μετά από κάθετη του Καλέμι. Στο 40′  ισοφάρισε ο Πανιώνιος με τον Κιπτίου να εκμεταλλεύεται τη κακή συνεννόηση στην άμυνα και να τσιμπάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 1-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Αγχίαλος ανέβασε στροφές και πήρε με νίκη με όμορφη ενέργεια από τον Δράγνη που γύρισε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι , όπου  ο Μιαρίτης κοντρόλαρε και με σεντερφορίσιο γύρισμα έδωσε τη νίκη. Κανονικό γκολ ακυρώθηκε στο 70′ του Μιαρίτη που υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον επόπτη.

Με πολλά παράπονα και οι δύο ομάδες για “φαλτσοσφυρίγματα” του κ. Μακρόπουλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Χατζηαντωνίου, Καραϊσκος, Σταμάτης, Ζακυνθινος, Ι.Φώτου(66’Dhori), Νικούδης, Κιπτίου, Χλαπανίδας (62’Γιαννακός), Μουλλαλιου(46’Σκεπετάρης), Γλάρος, Τάρε(82’Τερμιτογλου).

ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Λειβαδίτης, Δράκος, Τσαγιαννίδης, Ταβλαρίδης (64’Παπανίκος), Μπασδανης, Τσέλιος, Χρυσαφόπουλος (90′ Ζιώγας), Ξηρομερίτης, Μωυσίδης (46’Μιαρίτης), Σγαντζης (64’Γιαννούχος), Καλέμι (64’Δραγνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις