Τσιμπούκας: “Ενωμένοι στις χαρές και στις λύπες”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της προσεχούς αναμέτρησης της Νίκης Βόλου, με αντίπαλο την Καβάλα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (16/12, 15:00), για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Betsson Super League 2, πραγματοποίησε ο Θωμάς Τσιμπούκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Γνωρίζω και νιώθω την απογοήτευση του κόσμου για τις ήττες στα τρία τελευταία ματς, σίγουρα δικαιούμαστε κάτι παραπάνω, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τιμωρεί. Μπορεί να κάνεις δέκα φάσεις και να μην έχεις δεχτεί ούτε μια, αλλά σε μια στιγμή που έχεις χάσει την συγκέντρωσή σου για μερικά δευτερόλεπτα, θα σε τιμωρήσει με το χειρότερο τρόπο.

Σίγουρα, στο τελευταίο ματς πικράναμε τον κόσμο περισσότερο, αλλά, κάποιες φορές, τα πράγματα δεν έρχονται έτσι όπως τα θες. Όπως κι εμείς, έτσι και η αντίπαλη ομάδα, είχε επαγγελματίες παίκτες, δεν βρισκόμασταν μόνοι μας στο γήπεδο. Παρ’ όλα αυτά, θέλουμε να γυρίσουμε όλοι αυτή τη κατάσταση και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Αυτό θα αρχίσει από το ματς της Πέμπτης, με χαμηλά το κεφάλι και με πείσμα για τη νίκη, θα πάμε να πάρουμε ένα κομβικό ματς, ιδιαίτερα για την ψυχολογία μας. Δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο γήπεδο, πιστεύω πως το βλέπουν αρκετοί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι, για να φτάσει αυτή η ομάδα εκεί που της αξίζει, πρέπει να είμαστε ενωμένοι, παίκτες και κόσμος, να είμαστε μαζί και στις χαρές αλλά και στις λύπες, στα κακά αποτελέσματα. Μόνο έτσι αυτή η ομάδα θα πάρει αυτό που της αξίζει, κι αυτό δεν είναι μια θέση σε αυτήν την κατηγορία, αλλά κάπου καλύτερα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις