Τσιριγωτάκης: Η Β’ Εθνική θέλει δουλειά και προσπάθεια

Ο Ανδρέας Τσιριγωτάκης είναι ο προπονητής που εδώ και πέντε χρόνια έχει συμβάλλει τα μέγιστα για την ολική επαναφορά της Ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης Βόλου. Στις πρώτες του δηλώσεις για τη φετινή σεζόν ο Βολιώτης κόουτς τόνισε τη σημαντική κίνηση της διοίκησης να κατεβάσει Κ21 στη Β’ ΕΣΚΑΘ καθώς θα δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά της Ακαδημίας να αποκτήσουν παραστάσεις με σκοπό κάποια στιγμή να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Τσιριγωτάκη όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα την διοίκηση. Είμαι ήδη πέντε χρόνια στην ομάδα και ξέρω πόσα πολλά πράγματα έχει προσφέρει. Είναι μεγάλη μου χαρά που οι Ανδρέας Μαύρος και Γιώργος Κοσμάτος πλαισιώνουν την ομάδα, μαζί με τον Βασίλη Γιωτόπουλο.

Πιστεύω η κίνηση με την Κ21 θα βοηθήσει πάρα πολύ. Θα αποκτήσουν τα παιδιά παραστάσεις και θα παίξουν με μεγαλύτερους αντιπάλους με σκοπό στο μέλλον αυτά τα παιδιά να βοηθήσουν την ανδρική ομάδα. Αυτό το έχω καημό πολλά χρόνια: να πλαισιωθεί η ανδρική ομάδα από παιδιά που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες. Η Β’ Εθνική είναι μια πολύ δύσκολη κατηγορία που απαιτεί πολύ δουλειά και προσπάθεια. Θέλει βοήθεια απ’ όλους. Τον κόσμο, την διοίκηση, τους προπονητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις