Φιλική τεσσάρα του ΠΑΟΚ Β’ στην ΑΕΛ

Η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ νίκησε 4-1 τους Βυσσινί σε φιλικό στην Πτολεμαΐδα.

Φιλική ήττα με 4-1 από τον ΠΑΟΚ Β γνώρισε το Σάββατο (24/08) η ΑΕΛ. Το ματς διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα και στο πρώτο ημίχρονο οι Βυσσινί έβγαλαν πολλές αδυναμίες και δέχτηκαν 4 τέρματα. Χατ τρικ για τον Δικέφαλο του Βορρά σημείωσε ο Σμυρλής.

Στο 10′ ο Σμυρλής με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά! Στο 26′ ο Κανίς ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Παναγιωτίδη και ο παθών βρήκε δίχτυα από την άσπρη βούλα. Δύο λεπτά μετά ο Σμυρλής έκανε το 3-0 με σουτ και στο 30′ ο ίδιος με νέο σουτ ανέβασε τον δείκτη στο 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βελτιώθηκε. Στο 47′ ο Γιανναράκης κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Πασάς αστόχησε στην εκτέλεση. Τελικά το 4-1 διαμορφώθηκε στο 52′ με σουτ του Κρητικού. Δοκάρι είχε ο Φατάι στο 73′.

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Πεντρέου, Γιανναράκης, Ηλιάδης, Θ. Παπαγεωργίου, Παναγιωτίδης, Νινίκας, Αντράντα, Ακόστα, Κ. Παπαγεωργίου, Στίνα, Μωραΐτης. Στο Β’ μέρος έπαιξαν οι: Σουλούκος, Στάμου, Γιανναράκης (65′ Γιαξής), Τριμμάτης, Παναγιωτίδης (65′ Γκρόζος), Μπαριέντος, Οικονόμου, Μούργος, Κρητικός, Φατάι, Πασάς.

ΠΑΟΚ Β (Απόστολος Παπαβασιλείου): Ναντέρ (59′ Νικολακούλης), Τασιούρας (46′ Καλόγηρος), Σινανάι (59′ Καστίδης), Κωττάς (46′ Καλόγηρος), Λαγωνίδης (65′ Πασακίδης), Τσοπούρογλου (46′ Δεληγιάννης), Γρόσδης (46′ Ρουμιάντσεφ, 82′ Σελιμάι), Ρικάρντο (46′ Γκούμας), Κανίς (46′ Κουλούρης), Σμυρλής (46′ Αδάμ), Ουρτάδο (46′ Γκιτέρτσος, 67′ Μύθου).

flnews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις