Χωρίς Στουρνάρα με Μετέωρα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Δύσκολο έργο έχει αύριο ο Γ.Σ. Αλμυρού με αντίπαλο τα Μετέωρα στην Καλαμπάκα, για την 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Για πρώτη φορά στον πάγκο του ΓΣΑ θα καθίσει ο Κώστας Βελιτζέλος, ο οποίος μέσα στην εβδομάδα ανέλαβε το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Αλμυρός θέλει να βάλει τέρμα στα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης (πέρα από το ματς που πήρε στα «χαρτιά» με την Αναγέννηση Καρδίτσας) από τις 25 Νοεμβρίου.

Μία σημαντική απουσία θα έχει ο Γ.Σ. Αλμυρού. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο Βαγγέλης Στουρνάρας αντίκρυσε την τέταρτη κίτρινη κάρτα στο πρωτάθλημα, οπότε τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Λεωνίδας Κούτσικος, Δημήτρης Βίτσος, Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπαρούτας, Γιώργος Ναουμίδης, Βασίλης Καλαμίδας, Στέλιος Αλεξανδρής, Δημήτρης Δημηνάς, Γιώργος Παπακώστας, Θόδωρος Λουκάς, Γιάννης Βέργος, Παναγιώτης Κοντοβάς, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Ηλίας Γκίκας, Αλέκος Αναστασίου, Άγγελος Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις