Άγριο ξύλο με τραυματίες σε πάρκο του Βόλου – Επέμβαση της αστυνομίας (pics)

Άγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών ατόμων και κατοίκων της περιοχής σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ στο πάρκο της οδού Γιάννη Δήμου με Ιωάννου Πολέμη στον Βόλο αναστατώνοντας μια ολόκληρη γειτονιά.

Σύμφωνα με τα όσα καταγράφει το TheNewspaper.gr όλα ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 30 νεαρών ατόμων που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο πάρκο άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν προκαλώντας την αντίδραση των κατοίκων της περιοχής. Μάλιστα μια γυναίκα ένοικος διαμερίσματος όταν τους ζήτησε να κάνουν ησυχία δέχτηκε λεκτική επίθεση με άσεμνες εκφράσεις από τους νεαρούς.

Ένοικοι άλλων διαμερισμάτων δεν άντεξαν την κατάσταση και κατέβηκαν στο πάρκο προκειμένου να ζητήσουν από τους νεαρούς να φύγουν και τότε τα πράγματα ξέφυγαν. Ακολούθησε σύρραξη με τους ψυαχραιμότερους να προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα ενώ κάλεσαν την αστυνομία και άμεσα έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό.

Από την σύρραξη που προηγήθηκε σημειώθηκαν μικροτραυματισμοί και κάποια άτομα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κάτοικοι της περιοχής μιλώντας στο TheNewspaper.gr αναφέρουν: «Εδώ και τρεις εβδομάδες γίνεται το ίδιο πράγμα.Παρέες νεαρών συγκεντρώνονται στο πάρκο και αναστατώνουν μια ολόκληρη γειτονιά. Τρέχουν με τα μηχανάκια που κάνουν απίστευτο θόρυβο και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε. Έχουμε ενημερώσει την αστυνομία αλλά δεν γίνεται τίποτα.Κάτι πρέπει να γίνει , δεν είναι δυνατόν να ζούμε συνεχώς με τον φόβο να μην συμβεί κάτι χειρότερο.Πρέπει η αστυνομία να ενισχύσει τις περιπολίες της στην γειτονιά.Κάθε βράδυ έχουμε τα ίδια.Δεν πάει άλλο»

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις