Ένα βαθμό πήρε ο Θησέας στην Άμφισσα από τον Φωκικό

“Χορταστικό” παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Άμφισσας, ανάμεσα στον Φωκικό και στον Θησέα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, σ’ ένα ματς που είχε ρυθμό, τέσσερα γκολ και αρκετές χαμένες ευκαιρίες. Με την ομάδα της Αγριάς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ο Γιάννη Ακτσιαλής.

Ο Θησέας σκόραρε πρώτος, μόλις στο 3’ με πλασέ του Βουρδάκη. Το ξεκίνημα για τους Αγριώτες ήταν ιδανικό, αλλά στο επόμενο εικοσάλεπτο βρέθηκαν να… κυνηγούν στο σκορ. Στο 10’ ο Πολίτης βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Χατζησταμάτη και ο διαιτητής Παπακωνσταντίνου καταλόγισε πέναλτι, που αξιοποίησε ο Κωστακιώτης (1-1).

Στο 22’ ο Φωκικός πήρε και προβάδισμα με κεφαλιά του Ζαν Ακασού. Ωστόσο, ο Θησέας έβγαλε αντίδραση… Στο 29’ ο Γκάγκας, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια ολόκληρης της αμυντικής γραμμής των γηπεδούχων, ισοφάρισε σε 2-2 με κεφαλιά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν δημιουργήθηκαν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίας. Μάλιστα αν κάποια ομάδα δικαιούται να υποστηρίζει πως μπορούσε να κερδίσει αυτή είναι ο Θησέας, που είχε και δοκάρι με τον Βλάχο.

Διαιτητής: Παπακωνσταντίνου (ΕΠΣ Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Δόσκορης, Γάκος (ΕΠΣ Φθιώτιδας).
ΦΩΚΙΚΟΣ: Γιαγκιλίτσης, Δάρρας, Ζιώγας, Βήτος, Κουρελής, Κωστακιώτης, Τοπούζι, Ακασού, Αλτάνης (93’ Βίνιας), Πολίτης, Ζαφειρόπουλος.
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Νιαώτης (46’ Κατσαγεωργίου), Γκάγκας, Βαν Ντε Γουίχε, Χατζησταμάτης (55’ Τσιανάκας), Κοτζαθανάσης (75’ Ζάχος), Οικονόμου, Στ. Βουρδάκης (55’ Βλάχος), Δημητριάδης, Σιώμος (88’ Λίτσος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις