ΑΕΛ: «Πάρτε το χαμπάρι ξαναερχόμαστε» – 4.000 φίλαθλοι στην «πρώτη» της ομάδας

 

Παρουσία 4.000 φίλων της ομάδας έγινε στο AEL FC Arena η επίσημη πρώτη για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ήταν το «φόρτσα ΑΕΛάρα πάρτε το χαμπάρι ξαναρχόμαστε» και ταυτόχρονα έστελνε το μήνυμα πως φέτος θα είναι η χρονιά της ΑΕΛ.

Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές γνώρισαν την αποθέωση.

Το σύνθημα έδωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αχιλλέας Νταβέλης που είπε. «Φέτος είναι η χρονιά των μεγάλων υπερβάσεων και έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις. Το μόνο που ζητάμε είναι η στήριξή σας. Ελάτε όλοι μαζί ν’ αλλάξουμε κατηγορία».

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος που έδωσε και την ευλογία του σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης, ευχήθηκε υγεία και επιτυχίες. Άρα η ΑΕΛ να επιστρέψει στη Super League 1. Τον αγωνιστικό χώρο πάτησε άλογο με αναβάτη τη Μαριάνα Γκουνέλα, (μέλος της εθνικής Ελλαδας υπερπήδησης εμποδίων) που κρατούσε στο χέρι σημαία της ΑΕΛ.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας υπογράμμισε τα εξής: «Φέτος είναι η χρονιά για να αλλάξει η ΑΕΛ κατηγορία. Πάμε όλοι μαζί και στο τέλος θα δικαιωθούμε». Τέλος ο Δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος τόνισε: «Η ΑΕΛ μεγαλούργησε όταν ήταν όλοι ενωμένοι διοίκηση, ομάδα και κόσμος. Με αυτό το τρίπτυχο μπορούμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος».

Πηγη φωτο: formedia.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις