Αλέξης Παπακωνσταντίνου: Σε άλλες ομάδες δεν θα είχε ανοίξει “μύτη”

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου έδωσε το παρών δίπλα στην ομάδα του στο ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Βλαχιώτη και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το πάθος που έδειξαν οι παίκτες στον αγώνα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, στη σημερινή του συνέντευξη στο Blue Heart FM, τόνισε πως η ομάδα θα πρέπει να χτίσει σ’ αυτό το πάθος που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές και με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτει, θα βρει τον δρόμο της στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του Αλέξη Παπακωνσταντίνου σε απόδοση goalpost.gr:

«Είναι θεμιτό να υπάρχουν αντιδράσεις για το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας, για μένα θα ήταν χειρότερο να υπάρχει απάθεια από τον φίλαθλο κόσμο. Αυτό αναδεικνύει το μέγεθος της ομάδας. Σε πολλούς συλλόγους της κατηγορίας δεν θα είχε ανοίξει …μύτη.

Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το ξεκίνημα, δεν κρυβόμαστε. Όλος ο οργανισμός είναι πάνω από την ομάδα. Πρέπει, όμως, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και μ’ αυτά που λέμε και μ’ αυτά που βγάζουμε προς τα έξω. Το σημαντικότερο όλων σε μία ομάδα είναι να λειτουργεί σαν οικογένεια. Σαν οικογένεια θα ανέβουμε κατηγορία και θα αλλάξουμε επίπεδο και σαν οικογένεια θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Θεωρώ πως ότι πρόβλημα κι αν προκύπτει πρέπει να το λύνουμε ως οικογένεια και μέσα στην ομάδα. Θέλει προσεκτική διαχείριση γιατί δίνουμε τροφή για αρνητικά σχόλια για την ομάδα από κάποιους που μας περιμένουν στη γωνία…

Πιστεύω πως αν έστω κι ένας φίλαθλος της Νίκης ήταν στο χθεσινό παιχνίδι και έβλεπε το ματς, δεν θα υπήρχε αυτή η αντίδραση. Σίγουρα θα υπήρχε απογοήτευση από το αρνητικό αποτέλεσμα αλλά θα υπήρχε άλλη εικόνα για τον αγώνα. Αντιμετωπίσαμε τον αντίπαλο σ’ ένα γήπεδο με κακό αγωνιστικό χώρο, με πολύ αέρα, ένα ματς που πήγε ξεκάθαρα στη δύναμη. Οι αντίπαλοι έπαιζαν αντιποδόσφαιρο. Για πρώτη φορά η ομάδα μας αγωνίστηκε με τόσο πάθος, κανείς παίκτης δεν ήταν αδιάφορος ακόμη κι αυτοί που ήταν στον πάγκο. Παλέψανε όλοι για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς αλλά η ομάδα δεν ήταν αδιάφορη. Πήραμε τις περισσότερες μονομαχίες και κλασικές ευκαιρίες είχαμε εμείς. Η κατοχή της μπάλας ήταν σίγουρα υπέρ μας. Οπότε τα περί αδιαφορίας δεν ισχύουν. Πρέπει να χτίσουμε πάνω στο πάθος που έδειξαν στον αγώνα και σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτητη ποιότητα που διαθέτουμε θα βρούμε το δρόμο μας»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις