Ανακοίνωσε Σέττο η Αγία Άννα: “Επέστρεψα για την άνοδο”

Ο Δημήτρης Σέττος επέστρεψε στην Αγία Άννα

“Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σέττο.

Ο Δημήτρης είναι 31 ετών, κατάγεται από την Μαλεσίνα και αγωνίζεται, είτε ως εξτρέμ, είτε ως σέντερ φορ.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο

Πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα της γενέτειράς του, την Μαλεσίνα, με την υπόλοιπη ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία να εκτυλίσσεται σε ομάδες του Νομού Μαγνησίας, αγωνιζόμενος σε Ρήγα Φεραίο, Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα, με πολλές συμμετοχές και γκολ στην Γ’ Εθνική, αλλά και στην πρώτη τη τάξει τοπική μας κατηγορία. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε για τρεις διαδοχικές αγωνιστικές σεζόν, από το 2020 μέχρι το 2023, και επιστρέφει στο έμψυχο δυναμικό μας, ύστερα από έναν χρόνο.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη πίσω στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”

🗣️🔴 Τις πρώτες του δηλώσεις, ύστερα από την επισημοποίηση της επιστροφής του στην ομάδα της Αγίας Άννας, πραγματοποίησε ο Δημήτρης Σέττος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

«Αρχικά, θέλω να ευχηθώ στους ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων καλή χρονιά με υγεία. Μετά την απόφασή μου να μην συνεχίσω στον Ολυμπιακό Βόλου, είχα πολλές προτάσεις από ομάδες του Α’ Τοπικού, αλλά κυρίως η σχέση που διατηρώ με την οικογένεια Τσιουρέλη με έκανε να επιλέξω την Αγία Άννα και θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Είναι δεδομένο πως στόχος της ομάδας, βάσει και των κινήσεων που έχουν γίνει το καλοκαίρι, είναι να πρωταγωνιστήσει και, πρώτα ο Θεός, στο τέλος της χρονιάς να κατακτήσει την πρώτη θέση και την άνοδο. Γνωρίζω το περιβάλλον εδώ, δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής, τα περισσότερα παιδιά του ρόστερ τα γνωρίζω, εύχομαι να έχουμε μια καλή συνεργασία και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις