Ανανέωσε με Αλεξανδρίδη και Στεργιόπουλο η Αγία Άννα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τους Ρωμανό Αλεξανδρίδη και Χρηστο Στεργιόπουλο ανακοίνωσε η Αγία Άννα.

Αναλυτικά:

«Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Ρωμανό Αλεξανδρίδη και Χρήστο Στεργιόπουλο.

Ο Ρωμανός και ο Χρήστος είναι δύο αθλητές που έχουν συνδέσει την ποδοσφαιρική τους σταδιοδρομία με τον σύλλογό μας. Βρίσκονται στην οικογένειά μας από την παιδική τους ηλικία, αγωνιζόμενοι στην Σχολή μας, πήραν από νωρίς τις ευκαιρίες τους στην ανδρική ομάδα και, πλέον, αποτελούν σταθεροί και βασικοί πυλώνες του κορμού του έμψυχου δυναμικού μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με το γεγονός ότι παιδιά σαν κι αυτά, με αρετές και αξίες, όσον αφορά την αθλητική τους ικανότητα, αλλά και την προσωπικότητά τους, τα οποία έχουν ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στην Αγία Άννα, παραμένουν στην οικογένειά μας, επισφραγίζοντας την αμοιβαία εκτίμηση που έχουμε χτίσει.

Ο Ρωμανός Αλεξανδρίδης, με την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας μας, ανέφερε τα εξής:

«Συνεχίζω, για ακόμα μία χρονιά, στην ομάδα της καρδιάς μου. Θέτουμε ξανά τους ίδιους στόχους, που είναι ο πρωταθλητισμός και η ανάδειξη κάποιων νεαρών παιδιών της Σχολής μας. Με τους ανθρώπους που απαρτίζουν τον σύλλογο, με τις υποδομές και τις υπηρεσίες που παρέχουν στους αθλητές τους και με την υψηλή ποδοσφαιρική αξία που διαθέτει το ρόστερ μας, δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτα παρακάτω. Παράλληλα, και ο κύριος Κούρτογλου είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος προπονητής. Να είμαστε απόλυτα υγιείς, να δουλέψουμε και πάμε για το καλύτερο».

Από την μεριά του, ο Χρήστος Στεργιόπουλος, ο οποίος αναρρώνει από έναν σοβαρό τραυματισμό που αποκόμισε στο γόνατο, στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε και θα είναι ετοιμοπόλεμος στα μέσα της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην Αγία Άννα. Είμαι στην ομάδα από τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα στην Σχολή, μέχρι και σήμερα, στην πρώτη ομάδα. Στο τέλος της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βρίσκομαι σε πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι ιθύνοντες του συλλόγου και όλοι οι συμπαίκτες μου βρίσκονται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. Νιώθω υποχρέωση απέναντι στην Αγία Άννα να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να επιστρέψω έτοιμος, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει θέσει».

Ευχόμαστε στον Ρωμανό και στον Χρήστο μία επιτυχημένη αγωνιστική σεζόν με υγεία!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις