Ανταγωνιστικός ο Ολυμπιακός Βόλου στο φιλικό με τον Πανιώνιο

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρώτο του φιλικό τεστ με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Super League 2, αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Το ματς

Ο Πανιώνιος με το “καλησπέρα” είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Γκίνη, με τον Ολυμπιακό να απαντά με σουτ του Αναστασίου που πέρασε άουτ στο 6′. Στο 17′ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δεύτερο δοκάρι σε σουτ του Γεμιστού, μετά από μίνι πολιορκία στα καρέ του Σιδεράκη.

Οι κυανέρυθροι είχαν τα δοκάρια, ο Ολυμπιακός Βόλου όμως άνοιξε το σκορ με εκτελεστή τον Αρσένη. Συγκεκριμένα, στο 19′ ο Ματέα έκανε τη σέντρα από τα δεξιά με τον Αρσένη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή.

Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια, με τον Στούπη να ντριμπλάρει και τον Σιδεράκη πριν πλασάρει σε κενή εστία.

Ο Στέλιος Αρσένος άλλαξε όλη την ενδεκάδα στο δεύτερο μέρος, δίνοντας χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Στο 59′ ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Χρούστινετς. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 83′ με πλασέ του Μπουρλάκη σε γύρισμα του Αλεξανδράκη. Τρία λεπτά αργότερα ο Κατσαγεωργίου από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε με το σκορ να παραμένει ως το τελικό σφύριγμα του κ. Κούστα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Α’ μέρος): Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αντωνίου, Κούλπας, Ζέρης, Αρσένης, Παπαδάκος, Ματέα, Κωστόπουλος, Αναστασίου.
Β’ μέρος: Κραβαρίτης, Μπουμπούκης, Κατσαγεωργίου, Καραστέργιος, Κασιάνος, Κορέλας, Γιαρλέλης (72’ Τασιούλης), Μπάλλας, Παπαδήμος, Τσιακίρης, Σέττος.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Βενάρδος, Μπούσης, Πότσι, Αυλωνίτης, Γκίνης, Στούπης, Κολοβός, Νοικοκυράκης, Περτζιακόμι, Γεμιστός.
Χρησιμοποιήθηκαν και οι Τσόγκας, Τσιμιδόπουλος, Διονέλης, Γροντής, Μπουρλάκης, Χρούστινετς, Χριστόπουλος, Πρίφτι, Αλεξανδρίδης, Ζούλιας, Νιτσάκης, Κουφουδάκης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις