Ανώτερη η Αγία Άννα απέκλεισε την Αγ. Παρασκευή

Η ανωτερότητα της Αγίας Άννας στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Αγία Παρασκευή καρποφόρησε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε δύο γκολ, έναντι ενός του αντιπάλου και πήρε τη νίκη με 2-1 και μαζί και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣΘ.
Οι παίκτες της Αγίας Άννας πίεσαν τον αντίπαλό τους στο β’ μέρος και σε σύντομο χρονικό διάστημα πέτυχαν δύο γκολ, στο 60’ με αυτογκόλ του Παπαδήμου και στο 62’ με ωραίο σουτ του Φιλατζικιώτη από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη-πρόκριση. Η Αγία Παρασκευή μείωσε σε 2-1 άμεσα, με χτύπημα πέναλτι του Καραγιάννη στο 68’ (το κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή από τον Γούτσιο), ωστόσο, δεν μπόρεσε στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού να φτάσει στην ισοφάριση και να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση. Αντίθετα, η Αγία Άννα είχε δύο καλές στιγμές με τον Σφάκα και διπλή χαμένη ευκαιρία από τους Χατζητρακόσια και Τζοβάρα. Στο 55’ και ενώ οι δύο ομάδες ήταν στο 0-0. οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Ζαρίφη.
ΑΓ. ΑΝΝΑ: Αϊντίνι, Χατζητρακόσιας, Δημολιός, Γούτσιος, Βέργος, Μπασδάνης, Ζαρίφης (61’ Καλαμίδας), Φιλατζικιώτης (73’ Αντωνίου), Κολώνιας (46’ Σπ. Ζάγκας), Τζοβάρας, Σφάκας (88’ Καραλόπουλος).
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Κοντοστάθης, Ιωακειμίδης, Παπαδήμος, Λούμπαρδος, Κούκιος, Γκέκος (87’ Παπαδόπουλος), Τόγιας (46’ Μαστακούλης), Μεγαγιάννης, Καραγιάννης, Αντωνίου, Τσιλόγλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις