Απάντησε ο Μαρτσούκος στον ιδιοκτήτη του One

Το FL News παρουσιάζει την απάντηση του προέδρου της Super League 2 στον ιδιοκτήτη του One, Διονύση Παναγιωτάκη.

Επιστολή… ανακριβειών χαρακτήρισε ο Πέτρος Μαρτσούκος αυτή του ιδιοκτήτη του One Channel, Διονύση Παναγιωτάκη. Σε αυτή ο δεύτερος κατήγγειλε τη Super League 2 ότι αγνόησε την προσφορά συνεργάτη, που ήταν καλύτερη από του ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος της Super League 2 με απαντητική επιστολή την Παρασκευή (20/09), εξέφρασε την απορία γιατί δεν κατατέθηκε εγγράφως την προσφορά και ζήτησε από τον Παναγιωτάκη να ανακαλέσει, διαφορετικά θα κινηθεί νομικά.

Το FL News εξασφάλισε την επιστολή και σας την παρουσιάζει:

«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα την από 19/9/2024 επιστολή σας η οποία στο σύνολό της περιέχει ανακρίβειες. Σε αποκατάσταση της αλήθειας, σας διαβεβαιώνω ότι:

α. Ουδέποτε συνομίλησα με συνεργάτη σας ο οποίος μου δήλωσε ότι εκπροσωπεί το «ONE CHANNEL» και ότι έχετε ενδιαφέρον για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος, και για την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος.

β. Ουδέποτε έγινα αποδέκτης καθ οιονδήποτε τρόπο οικονομικής προσφοράς για τα παραπάνω.

γ. Από την Δευτέρα 16/09/2024 είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας και γνωστό στον δημοσιογραφικό κόσμο ότι την Τετάρτη 18/09/2024 υπήρχε ΔΣ της διοργανώτριας με μοναδικό θέμα την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Συνεπώς είναι απορία άξιο πώς αφού είχατε ενδιαφέρον για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και για την ονοματοδοσία δεν καταθέσατε μέχρι την ώρα της συνεδρίασης του ΔΣ κάποια έγγραφη προσφορά αλλά όψιμα αναφέρεστε σε συζητήσεις. Είναι αυτονόητο ότι εάν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον θα είχατε εμπρόθεσμα και εγγράφως καταθέτει πρόταση, όπως είχατε πράξει και κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, η οποία και ασφαλώς θα ετίθετο προς συζήτηση στο ΔΣ.

Παρακαλώ πολύ όπως ανακαλέσετε την επιστολή σας, η οποία με θίγει και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαιώμά μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις