Απέκτησε τέσσερις παίκτες ο Σαρακηνός

Σημαντική ενίσχυση για τον Σαρακηνό που θέλει να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Οι «κοκκινόμαυροι» απέκτησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές που είναι ικανοί να τους βοηθήσουν στο να υλοποιήσουν τους στόχους τους. Πρόκειται για τους Άγγελο Κολημήτρα, Βαγγέλη Βασιλείου, Αποστόλη Κουτσαρνάκη και Αποστόλη Τριανταφύλλου.

Ο Κολημήτρας φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Αγίας Άννας και είχε έξι συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει περάσει από Ολυμπιακό και Νίκη, ενώ έχει θητεύσει και σε γερμανικούς συλλόγους. Ο Βασιλείου είναι αριστερός οπισθοφύλακας και επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Μαγνησιακό. Στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ μέτρησε 11 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Ο Αποστόλης Κουτσαρνάκης αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και προέρχεται από το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης. Είχε καλή παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με 18 εμφανίσεις και τέσσερα τέρματα στο ενεργητικό του. Τέλος, ο νεαρός Απστόλης Τριανταφύλλου είναι στόπερ και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Ομόνοιας Λάρισας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις