Απίστευτο: Αγώνας της Α’ ΕΠΣΘ καθυστέρησε μισή ώρα γιατί οι διαιτητές σφύριζαν σε άλλο ματς

Η έλλειψη διαιτητών είναι δεδομένη στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ όμως αυτό που συνέβη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, το περασμένο Σάββατο μάλλον δεν έχει προηγούμενο. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:30, σ’ ένα γήπεδο που ο ελλειπής φωτισμός είναι σημείο αναφοράς. Το ματς άρχισε μετά τις 18:00 γιατί το διαιτητικό τρίο σφύριζε νωρίτερα στο Σέσκλο, στην αναμέτρηση της Ακρόπολης με τη Δήμητρα.

Το γεγονός επισημαίνει με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου:

“Νίκη στο σκοτάδι σημείωσε η ομάδα μας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ.

Ο αγώνας, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 17:30, καθυστέρησε λίγο παραπάνω από μισή ώρα, μιας και νωρίτερα οι διαιτητές σφύριζαν στο Σέσκλο, στην αναμέτρηση της Ακρόπολης με την Δήμητρα.

Έτσι, η σέντρα στο Τοξότης – Ρήγας έγινε στις 18:05 με αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας της ανεπάρκειας των προβολέων, αντί για ποδόσφαιρο να παίζεται …τυφλόμυγα!
Πραγματικά, όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο, γίναμε μάρτυρες μιας ασυνήθιστης και χωρίς υπερβολή επικίνδυνης συνθήκης παιχνιδιού, για την οποία η ΕΠΣΘ θα πρέπει άμεσα να επιληφθεί και να εξαλείψει, γιατί πέραν του αγωνιστικού, αν μη τι άλλο, η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών είναι αυτή που προέχει.

Όσον αφορά στην στήριξη των φιλάθλων μας, για μια ακόμη φορά ήταν σπουδαία και με τέτοια παρουσία στις εξέδρες ο Ρήγας δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε καν το σκοτάδι!!!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Α.Σ. “Ρήγας Φεραίος”.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις