Αρσένος: «Να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα»

Οι δηλώσεις του Στέλιου Αρσένου με την ισόπαλη “πρεμιέρα” με την ΑΕ Αλεξάνδρειας στα Τρίκαλα Ημαθίας, όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

«Ήταν ένα παιχνίδι πρεμιέρας που έκρυβε πολλές αμφιβολίες. Είχαμε προετοιμαστεί ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που θα μας αντιμετωπίσει στο κεντρικό τρίτο. Έπρεπε να έχουμε περισσότερη ηρεμία ώστε να διασπάσουμε μία πολύ καλή άμυνα ειδικά τα πρώτα 45 λεπτά.

Βρήκαμε αρκετές δυσκολίες, δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Είχαμε παιχνίδι κατοχής αλλά δεν βρήκαμε σωστά τρόπους για να κάνουμε μία διάσπαση του αντιπάλου.

Ήθελα περισσότερη ενέργεια, που δεν είδα στο πρώτο ημίχρονο. Ο αντίπαλος μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο, μας κοίμισε θα έλεγα.

Απ’ εκεί και πέρα, ένα δεύτερο ημίχρονο που καταφέραμε να προηγηθούμε. Είχαμε την κατοχή. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο αντίπαλος κέρδισε 4-5 στατικές φάσεις, όμως από εκεί και πέρα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα και καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, μ’ ένα πέναλτι. Δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε, ο αντίπαλος ισοφάρισε, όμως και πάλι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όταν σε δύο φάσεις χάσαμε την ευκαιρία να πετύχουμε δεύτερο τέρμα.

Συνεχίζουμε, κοιτάζουμε τα λάθη μας, θα πρέπει να κοιτάζουμε περισσότερα πράγματα για να διασπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες διότι θα δούμε αρκετές ομάδες σ’ αυτό το στυλ και θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι για να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε.

Φεύγουμε με τον έναν βαθμό, έχουμε την Κυριακή ακόμη ένα παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς, να επιστρέψουμε στις νίκες και να κάνουμε μία καλή πορεία νικών»

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος είναι οι παίκτες να δίνουν το 100% μέχρι το τελευταίο λεπτό, να κερδίζουμε και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Ο κόσμος στηρίζει, πρέπει να τους κάνουμε χαρούμενους και περήφανους. Αυτή είναι η δουλειά μας και ο στόχος μας.

Ευχαριστώ τον κόσμο που είναι δίπλα μας και περιμένω να επιστρέψουμε στη φυσική μας έδρα για να έρθει και ο κόσμος που αγαπάει και θέλει να δει αυτή την ομάδα ώστε να ξαναβρεί την αίγλη της»

απόδοση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις