Αφιερωμένες στον κόσμο οι νέες φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου (pics)

Ανεβαίνει επίπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου στον τομέα της προώθησης των νέων του εμφανίσεων, με το κόνσεπτ της φωτογράφισης να περιλαμβάνει την καθημερινότητα των φιλάθλων του.

Αναλυτικά η παρουσίαση και η όμορφη φωτογράφιση:

Η αγαπημένη μας ομάδα είναι συνυφασμένη με τον ιστό της καθημερινότητάς μας, μια συνεχής πηγή χαράς και παρηγοριάς. Από το πρωινό ξύπνημα μέχρι το βραδινό γεύμα, δεν μπορούμε παρά να σκεφτόμαστε τον Κυριακάτικο αγώνα, τους αγαπημένους μας παίκτες, τους θριάμβους και τις ήττες και όλες τις αναμνήσεις που έχουμε από μικρά παιδιά. Φοράμε τη φανέλα μας στη δουλειά, στο σχολείο, στις βόλτες μας, έχοντας το έμβλημα στην καρδιά.

Οι φετινές εμφανίσεις μας είναι αφιερωμένες στον κόσμο μας. Στον κόσμο που ο Ολυμπιακός Βόλου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του. Στον κόσμο που από το πρωί μέχρι το βράδυ αντιμετωπίζει την δύσκολη καθημερινότητα και περιμένει την Κυριακή να πάει στο ΕΑΚ και να φωνάξει για την καψούρα του, για την αγάπη του.

Αυτές οι φανέλες είναι για εσάς, που κρατάτε την ιδέα ζωντανή από το 1937 μέχρι σήμερα!

 

Τις νέες εμφανίσεις οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου μπορούν να τις παραγγείλουν από το παρακάτω λινκ:

https://eshop-olympiakosvoloufc.weebly.com/products.html?fbclid=IwY2xjawFbrNxleHRuA2FlbQIxMAABHUS8h0iJTLu1ozc9Bx29Dnf8NV_li5VJ0j_B7nHijWpjZKYu0mawoub94A_aem_XMph-BDPSI1xilZCQfa9GA

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις