Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Απόλαυσε το καθιερωμένο τσιπουράκι στον Βόλο | Σήμερα η μεγάλη συναυλία

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αγαπάει την πόλη του Βόλου και δεν χάνει την ευκαιρία να απολαύσει το τσίπουρο και τους μεζέδες που το συνοδεύουν όταν επισκέπτεται την πόλη.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, σήμερα 26 Αυγούστου, με τη μαγική του φωνή θα μας παρασύρει στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης ξανά στις δικές του μελωδίες και στις τεράστιες επιτυχίες του. Θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στον δικό του μοναδικό κόσμο.

Τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου τον ακολουθεί μια τεράστια μουσική ιστορία, που τη στιγμή της συναυλίας καταφέρνει και την ξετυλίγει μέσα από τα ματιά και τις καρδιές του κόσμου, τραγουδώντας μαζί τους όλα εκείνα που συντρόφευσαν και χρωμάτισαν τις πιο όμορφες στιγμές μας.

Μαζί του οι μουσικοί: Πιάνο – keyboards: Ανδρέας Αποστόλου, ηλεκτρικό μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης, βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη, κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης, κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος, τύμπανα: Γιώργος Κατσίκας.

Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλήμης, επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας, ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου, παραγωγή: Stray Music.

Bασίλης Παπακωνσταντίνου, Δευτέρα 26 Αυγούστου στον Βόλο, στο δημοτικό στάδιο Νεάπολης, ώρα έναρξης: 21.30, οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Τιμή εισιτηρίου: Προπώληση: 15€, ταμείο: 18€.

Σημεία προπώλησης: more.com, στο δίκτυο συνεργατών της More, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, Metro, My Market και τα βενζινάδικα Shell, BP, EKO πανελλαδικά, και στον Βόλο από τα καταστήματα: Κεχαΐδης ΑΕ, Κουταρέλια 29 (μεταξύ Δημητριάδος και Ερμού), Illusion St. Wear (Τάκη Οικονομάκη με Γκλαβάνη).

Οργάνωση παραγωγής: STRAYMUSIC. Πληροφορίες: 2109024100, [email protected].

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις