“Βλέπει” ΑΕΛ ο Βόλος

Αξιοποίησε την έδρα του ο Βόλος, νίκησε την Ξάνθη με 1-0 και πλέον οι «κυανέρυθροι» σφράγισαν και τυπικά το εισιτήριο της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας πλέον 30 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Με 30 βαθμούς ισοβαθμεί στην 10η θέση με την ΑΕΛ, έχοντας διαφορά 15 βαθμών από τον ουραγό Πανιώνιο και 12 από την προτελευταία τγης κατάταξης Ξάνθη.

Μάλιστα, μετά και την εξασφάλιση άδειας ΟΥΕΦΑ από την ΕΠΟ, τους δίνει τη δυνατότητα να αγωνιστούν και τη νέα χρονιά στη Σούπερ Λιγκ, χωρίς προβλήματα.

Οι παίκτες του Στέφανου Ξηροφώτου βλέπουν τη συνέχεια των πλέι άουτ χωρίς άγχος και στόχος της ομάδας είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς και να τερματίσει σε μια τιμητική θέση, στην πρώτη της παρουσία στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους «κυανέρυθρους» είναι το παιχνίδι με την ΑΕΛ εκτός έδρας για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 22 Ιουνίου και θα αρχίσει στις 19.30.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» άρχισε από χθες, με την τεχνική ηγεσία να συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλαν στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, σε σχέση το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Πανιώνιο, είχαν καλύτερο ρυθμό και έφτασαν στο γκολ. Παράλληλα, φρόντισαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, μην επιτρέποντας στον αντίπαλο να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για το τέρμα του Μελίσσα.

Βέβαια, λάθη έγιναν, τα οποία εντόπισε ο Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος όπως τόνισε, θα φροντίσει να δουλέψει με τους παίκτες στις προπονήσεις, προκειμένου να διορθώσει η ομάδα τις αδυναμίες της.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις