Γρηγοριάδης στο goalpost.gr: “Σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο – Καθοριστική η συμβολή του προέδρου”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της νέας νίκης της ομάδας του, επί της Ακρόπολης, και της πορείας της, μέχρι στιγμής, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο πορτιέρε του Μαγνησιακού, Νίκος Γρηγοριάδης.

Αναλυτικά:

“Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αντίπαλο και μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, λόγω των καιρικών συνθηκών. Είναι σημαντικό για εμάς, σε κάθε αγώνα, να διεκδικούμε τη νίκη, καθώς μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Φέτος η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο, καθώς έχουν έρθει παιδιά με μεγάλη αξία που, σε συνδυασμό με την καθοδήγηση, τις γνώσεις αλλά και τις αξίες που έχει ο προπονητής μας σαν άνθρωπος βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα. Αυτό είναι πακέτο που φέρνει την ομάδα εκεί που βρίσκεται, δηλαδή στην πρώτη θέση και με ταπεινότητα, σκληρή δουλειά και πίστη στο πλάνο, ευελπιστούμε πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τέλος, θα ήθελα να τονίσω πως η συμβολή του προέδρου μας είναι καθοριστική, καθώς είναι κοντά μας συνέχεια και μας παρέχει τα πάντα”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις