«Δεν πλήρωσε ούτε ευρώ για τα χρέη του Ηρακλή ο Αντώνης Ρέμος»

Άμεση ήταν η απάντηση από πηγές της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες στην ανακοίνωση του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου, ο οποίος έκανε λόγο για διαρροές ψευδών πληροφοριών και παραβίαση του νόμου όσον αφορά στην υπόθεση φοροδιαφυγής 1,5 εκατ. ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος για την οποία ελέγχεται.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πηγές από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, για την περίπτωση του Αντώνη Ρέμου και με βάση τα όσα καταγράφει το thestival, υπάρχει πόρισμα συνολικά 20 σελίδων, στοιχεία, καθώς και σχεδιαγράμματα που στοιχειοθετούν την υπόθεση.

Παράλληλα, το εν λόγω πόρισμα έχει σταλεί από την Αρχή, πριν από έναν μήνα στους οικονομικούς εισαγγελείς, όπως υπογραμμίζουν αρμόδιες πηγές. Σύμφωνα δε με τις ίδιες πηγές και με βάση τα όσα καταγράφονται στο ίδιο δημοσίευμα, κατά τη διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε πως ο κ. Ρέμος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας, που εισάγει καφέ, οι οποίες σύμφωνα με τους ελεγκτές της Αρχής, είναι ιδανικές για «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος. Παράλληλα, όμως, οι έρευνες διαπίστωσαν πως, από τα 13 εκατ. ευρώ, τα οποία έχει χρέη η ΠΑΕ Ηρακλής, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρός της, δεν έχει πληρώσει ούτε ευρώ στο μερίδιο που του αναλογεί…

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις