Δύο ακόμη ανανεώσεις για την Αγία Άννα: «Οι στόχοι της ομάδας ήταν και θα παραμείνουν υψηλοί»

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Η Αγία Άννα» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Απόστολο Κωτούλα και Σέρτζιο Αϊντίνι.

Ο Απόστολος είναι 24 ετών κι αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ, ενώ ο Σέρτζιο είναι 21 ετών κι είναι μεσοεπιθετικός, αγωνιζόμενος κυρίως στις πτέρυγες, ως εξτρέμ. Με την ανανέωσή τους, το ρόστερ μας εξασφαλίζει δύο ακόμα ποιοτικές λύσεις, αλλά και δύο εξαίρετους χαρακτήρες, μέσω των οποίων διαφυλάσσονται η ομοιογένεια και το καλό κλίμα στα ενδότερα της ομάδας μας.

Ο Απόστολος Κωτούλας, με την οριστικοποίηση της παραμονής του στο ρόστερ της Αγίας Άννας, δήλωσε:

«Θέλω να βοηθήσω την Αγία Άννα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται. Στην επικοινωνία που είχα με τον κύριο Κούρτογλου, μου φάνηκε πολύ καλός άνθρωπος και, απ’ όσα γνωρίζω, πρόκειται και για έναν πολύ καλό προπονητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την συνεργασία μας, θέλω να μάθω κι άλλα πράγματα από εκείνον. Εύχομαι όλοι να έχουμε υγεία, προσωπικά θα κάνω ό,τι μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις, να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας».

Από τη μεριά του, ο Σέρτζιο Αϊντίνι ανέφερε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω και τη νέα σεζόν στην Αγία Άννα. Οι στόχοι της ομάδας ήταν και θα παραμείνουν υψηλοί κι εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Εύχομαι να έχουμε μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, να δουλέψουμε σωστά και σκληρά και στο τέλος οι κόποι μας να ανταμειφθούν».

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εύχεται στον Απόστολο και τον Σέρτζιο μία αγωνιστική σεζόν με υγεία κι επιτυχίες!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις