Εγκρίθηκε το κονδύλι της Περιφέρειας για το “Π. Μαγουλάς”

Ευχάριστα ήταν τα νέα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη Νίκη Βόλου καθώς άναψε το “πράσινο φως” για τη χρηματοδότηση της αντικατάστασης του πλαστικού τάπητα του “Π. Μαγουλάς” με φυσικό χλοοτάπητα.

Η ανάθεση του έργου θα γίνει άμεσα από την Περιφέρεια σε εργολάβο που διαθέτει την τεχνογνωσία για τέτοιου είδους εργασίες και η παράδοση του αγωνιστικού χώρου αναμένεται να γίνει σε έναν μήνα από την έναρξη των εργασιών. Οι άνθρωποι της Νίκης υπολογίζουν πως μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα έχει ολοκληρωθεί το αντικατάστασης ενώ η ΠΑΕ έχει αναλάβει, με δικά της έξοδα, τη μεταφορά του πλαστικού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της ΓΑΙΑΟΣΕ. Οι απαραίτητες εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου συνεχίζονται και σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθεί η “μετακόμιση” του αγωνιστικού χώρου του “Π. Μαουλάς” στις διπλανές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ.

Πρόθεση της διοίκησης της Νίκης Βόλου είναι το “Π. Μαγουλάς” να αποτελέσει τη δεύτερη έδρα της ομάδας καθώς η προοπτική του γηπέδου της Νεάπολης, με τον όρο της μη αποκλειστικής χρήσης, δεν συγκαταλέγεται στις αποδεκτές λύσεις.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις