Επίσημο: Στον Σαρακηνό ο Ιάσων Παπαδημητρίου

Στην επισημοποίηση της μεταγραφής του 30χρονου επιθετικού Ιάσονα Παπαδημητρίου προχώρησε ο Σαρακηνός, ειπιβαιώνοντας το ρεπορτάζ του goalpost.gr.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α. Σ. Σαρακηνός 1951 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ιάσονα Παπαδημητρίου.

Ο 30χρονος επιθετικός έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ τις τελευταίες δυο σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ. Επίσης, πρώτος στη λίστα των σκόρερ βρέθηκε τη σεζόν 2020-21 στο βόρειο όμιλο της Football league με την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στην ακαδημία του Μαγνησιακού, ενώ στη συνέχεια μετακινήθηκε στη Β’ ΠΑΕ της Ξάνθης που ήταν ο πρώτος της σκόρερ, στο πρωτάθλημα Κ19 της Superleague. Ακολούθησαν Αγροτικός Αστέρας, Απόλλων Καλαμαριάς, Εδεσσαϊκός, Τρίγλια και Αγία Άννα αποτέλεσαν τους επόμενους ποδοσφαιρικούς σταθμούς του Ιάσονα. Έρχεται στο σύλλογο για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης, στη φετινή προσπάθεια του συλλόγου.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Σαρακηνού και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις