Επιτυχίες της τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου (pics)

Ακόμη μια “χρυσή σελίδα” στο βιβλίο της ιστορίας του συλλόγου μας – Γ.Σ.Β.”Η ΝΙΚΗ” γράφτηκε χθες στη Μασσαλία στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας (open water) .

Η αθλήτριά μας, Αποστολία Μπάδρα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου και το χρυσό μετάλλιο στα 1.000 μέτρα διπλά πέδιλα Ανδρών/Γυναικών και ο αθλητής μας Γιάννης Κορώνης στο τρίτο σκαλί του βάθρου κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Νέων.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου, αλλά και ολόκληρης της οικογένειας της Νίκης Βόλου, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα δύο παιδιά, που για ακόμη μια φορά μας κάνανε υπερήφανους, ύψωσαν τη σημαία της πατρίδας μας και ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Συγχαρητήρια και στον προπονητή του συλλόγου μας, κ.Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη για τις επιτυχίες των αθλητών μας.

Δύο ακόμη αθλητές μας ανεβαίνουν στο βάθρο παγκοσμίου πρωταθλήματος, εκπροσωπώντας την χώρα μας με το εθνόσημο.

Στιγμές μοναδικές και ανεπανάληπτες. Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας και το σύλλογό μας, να έχει αθλητές, παγκόσμιους πρωταθλητές. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και περιμένουμε θριαμβευτές να γυρίσουν πίσω μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.

Τους αξίζει ένα μεγάλο “Μπράβο” για την κάθε στιγμή που προσπάθησαν όλο το προηγούμενο διάστημα και ειδικά το καλοκαίρι, για να καταφέρουν αυτό που είναι στο DNA μας, να εκφράζεται κάθε φορά με αποτελέσματα και επιτυχίες.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις