Εύσημα στους οργανωμένους από τη διοίκηση της Νίκης

Τους συνδέσμους των οργανωμένων της Νίκης επισκέφτηκε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου θέλοντας να τους δώσει συγχαρητήρια για την θερμή υποστήριξη στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και ο Βασίλης Βενέτης ευχαρίστησαν τα παιδιά των δύο κλαμπ για την όλη συμπεριφορά τους, σ’ ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας λόγω του έντονης φημολογίας και της επιβεβαίωσής της από τον “άρχοντα” του αγώνα.

Οι ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση για ένα ματς που δεν θα είχε φιλοξενούμενους οπαδούς, σε αντίθεση με τον περσινό αγώνα με την ΑΕΛ που με περισσότερους από 150 φιλοξενούμενους φίλους των βυσσινί η παρουσία των οργάνων της τάξης ήταν μικρότερη.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της διοίκησης της Νίκης μίλησαν για αρκετή ώρα με τους οπαδούς και τους ανέλυσαν τα δεδομένα αλλά και τα σχέδιά τους για το μέλλον της ομάδας. Συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα του γηπέδου και τα προβλήματα που πιθανόν να συναντήσει η ομάδα, αρχής γενομένης με το ματς με την Κοζάνη που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει που διεξαχθεί καθώς “ξαφνικά” το Πανθεσσαλικό έκλεισε για επισπορά.

Το “Π. Μαγουλάς” ήταν στην κορυφή της άτυπης “ατζέντας” και βάσει των σημερινών δεδομένων ίσως να αποτελεί τη μοναδική λύση για την ποδοσφαιρική Νίκη εφόσον πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες βελτιωτικές εργασίες.

Συμπερασματικά οι φίλαθλοι και οι οργανωμένοι της ομάδας φαίνεται να συσπειρώνονται γύρω από τον Σύλλογο και όλοι μία γροθιά θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις