Ηρακλής: «Προσφύγαμε στο Διαιτητικό για να απαλλαγούμε επιτέλους από αυτό»

 

Η ανακοίνωση: 

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, ενημερώνει για μία ακόμη φορά τους φίλους της ομάδας μας ότι επικοινώνησε μαζί μας ο δικηγόρος ο κ. Πάρης Ατλαμάζογλου για λογαριασμό του πελάτη του ποδοσφαιριστή Ιωάννη Λουκίνα και αξίωσε επιπλέον τόκους πέρα της εξόφλησης του και ουσιαστικά προειδοποίησε την ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής για αφαίρεση 3 βαθμών.

Ο ποδοσφαιριστής Ιωάννης Λουκίνας έχει εξοφληθεί ολοσχερώς από την ομάδα μας, λαμβάνοντας το ποσό των 81.750€ που αφορά το κεφάλαιο που του εκδικάστηκε, καθώς επίσης ποσό τόκων 24.715€ και έτσι ο αθλητής έχει εισπράξει συνολικά 106.465€.

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να απαλλαγεί επιτέλους από το πρόβλημα που δημιουργεί ο ποδοσφαιριστής και μετά την απόφαση του Διαιτητικού επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις