«Η Γ΄ Εθνική έχει… ξύλο και χάλια γήπεδα»

Για τη νίκη με 1-0 επί του Τηλυκράτη Λευκάδας, με τον ίδιο να κάνει ντεμπούτο ως βασικός, μίλησε στα social media του Πιερικού ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, Ανδρέας Τάτος. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα. Σημασία σε αυτή την κατηγορία έχει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και να βλέπεις το επόμενο ματς.

Mπορεί η παρουσία, η απόδοσή μας να μην ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά πιστεύω βήμα βήμα να φτάσουμε εκεί που θέλουμε, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βέβαια. Έχουμε καλή ομάδα, καλούς ποδοσφαιριστές, πρέπει να δέσουμε λίγο παραπάνω.

Δε μας βοήθησε πολύ ο αγωνιστικός χώρος, αυτό βέβαια δεν είναι δικαιολογία. Είχαμε πολλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, δε τα καταφέραμε, αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».

«Ήρθα να βοηθήσω πάρα πολύ – Η Γ΄ Εθνική έχει… ξύλο και χάλια γήπεδα»

Για να συνεχίσει ο Τάτος: «Υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και νεαροί Κατερινιώτες. Θέλουμε να έχουμε και αυτό το στοιχείο, είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια. Θέλει δύναμη και δουλειά, το ταλέντο υπερτερεί. Υπάρχουν και έμπειροι στο ρόστερ, με επιλογή διοίκησης και κ. Αμανατίδη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τον Τσαγκαλίδη και τον κ. Αμανατίδη τους είχα στην Καλαμάτα.

Ήρθα να βοηθήσω πάρα πολύ την ομάδα, στους στόχους που έχει και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, με την εμπειρία και την απόδοσή μου. Πιστεύω πως θα τα πάμε καλά και θα πετύχουμε το στόχο μας. Είναι πολύ δύσκολη κατηγορία η Γ΄ Εθνική, έχει πολύ… ξύλο, αγωνιστικούς χώρους χάλια, τα γνωρίζετε.

Δεν έχει σημασία, έχουμε το καλύτερο ρόστερ πιστεύω. Φυσικά υπάρχουν και άλλες ομάδες, πρέπει να τις σεβόμαστε. Εύχομαι στο τέλος να τα καταφέρουμε και να πανηγυρίσουμε».

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις