Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου

Τέσσερα φιλικά σε διάστημα δέκα ημερών έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Ο απολογισμός ήταν δύο νίκες με Περικό (1-0) και Δήμητρα (3-1), μία ισοπαλία (2-2) με τη Βέροια εκτός έδρας και μία ήττα με 2-1 από τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη.
Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να βρουν δίχτυα και στα τέσσερα φιλικά που προαναφέραμε, ενώ από την άλλη κράτησαν ανέπαφη την εστία τους μόνο στο φιλικό με τον Πιερικό. Βέβαια, στα φιλικά παιχνίδια τα αποτελέσματα δεν μετρούν τόσο, όσο η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα. Πόσο μάλιστα, όταν ο προπονητής δοκιμάζει διάφορα σχήματα, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να δώσουν κάποιο φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά. Η τεχνική ηγεσία δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές πάνω στις αδυναμίες που παρουσιάζει η ομάδα, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι γεγονός, πως η ομάδα έχει καλή ανασταλτική λειτουργία, με το πρέσινγκ να είναι το κυρίαρχο στοιχείο του παιχνιδιού της. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αποκτήσουν αυτοματισμούς στην επίθεση, να έχουν καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Στο μεταξύ, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις παικτών που είναι ελεύθεροι και μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, που λήγει η μεταγραφική περίοδος, θα φροντίσουν να ενισχύσουν την ομάδα με έναν ακόμη μέσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις