Η “selfie” Ανδρουτσόπουλου – Στουρνάρα που “ξύπνησε” μνήμες… 2005!

Ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος συνάντησε στις κερκίδες της Νεάπολης, χθες το μεσημέρι (14/4), στο πλαίσιο του ντέρμπι μεταξύ Νίκης Βόλου και ΑΕΛ, τον Βαγγέλη Στουρνάρα, με τον πρώτο να αναρτά “selfie” των δύο ανδρών, “ξυπνώντας μνήμες” του ιστορικού ντέρμπι, μεταξύ των δύο, στο “Παντελής Μαγουλάς”, το 2005.

Ανδρουτσόπουλος και Στουρνάρας, σε εκείνο το αξιομνημόνευτο παιχνίδι, αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι, για όλο το 90λεπτο (1-0 η Νίκη, με γκολ του Κοντέων), με τα χρώματα της Νίκης ο πρώτος και με τα “βυσσινί” ο δεύτερος. Βέβαια, λίγα χρόνια μετά, ο Στουρνάρας πέρασε και από τη Νίκη, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική, τη σεζόν 2011-12, με τον ίδιο, μάλιστα, να είναι και αρχηγός, καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Για την ιστορία, οι ενδεκάδες των δύο ομάδων, τότε, ήταν οι εξής:

Νίκη Βόλου (Γούναρης): Κοντοβάς, Μπρέζνι, Ανδρουτσόπουλος, Μπαλάφας, Κοντέων (69′ Ρατζέλοβιτς), Πέτρου, Ρουμελιώτης, Γκάγκας, Πικλ, Τσάγγαρης (56′ Λουμπαρδέας), Ντικουμέ (78′ Αναστασιάδης).

ΑΕΛ (Δώνης): Χριστόπουλος, Γκίκας, Σίσιτς, Κυπαρίσσης, Πάσσιος, Παπακώστας (46′ Γιανκόφσκι), Στουρνάρας, Μπαχράμης (46′ Σέρμπαν), Μακρής (62′ Νεντέλκοβιτς), Διγκόζης, Κατσιαρός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις