Θέλει νίκη στην επιστροφή του στο ΕΑΚ – Αναλυτικές οδηγίες για τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου

Με νίκη θέλει να συνδυάσει ο Ολυμπιακός Βόλου την επιστροφή του στο ΕΑΚ, φιλοξενώντας τον Θεσπρωτό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οι ερυθρόλευκοι είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, δίνοντας χαρά στον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει τις διαθέσιμες θύρες του “Τάκης Συνετόπουλος”.

Την αναμέτρηση (13/10, 4μ.μ.) θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Ζιούτος από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Αλεξόπουλος από την ΕΠΣ Τρικάλων και Κωνσταντίνος Λεωνίδας από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Χρήστος Αγγελούλης από την ΕΠΣ Λάρισας.

Αναλυτικές οδηγίες εισόδου στο γήπεδο

Για την διευκόλυνση των φιλάθλων μας, υπενθυμίζουμε τον τρόπο εισόδου στο ΕΑΚ στην αυριανή αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό.

  • Η Θύρα 3 θα παραμείνει κλειστή για λόγους ασφαλείας.
  • Η είσοδος των κατόχων VIP διαρκείας και των εισιτηρίων ημέρας θα γίνεται από την Θύρα 4. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας VIP έχουν θέση στα καρεκλάκια της Θύρας 4.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διάρκειας Basic, Fans και Women, θα εισέρχονται αποκλειστικά από την Θύρα 5 του Σταδίου.
Σήμερα (13/10,16:00) θα λειτουργήσει πριν τη σέντρα το εκδοτήριο του Κολυμβητηρίου για τις ανάγκες των φιλάθλων, ενώ στην είσοδο της Θύρας 4 θα γίνεται διάθεση των καρτών διαρκείας και προεγγραφές για τα ρούχα της ομάδας.

“Όλοι στο γήπεδο με προσοχή και σεβασμό στον αγώνα που έχουμε κάνει όλοι. Όποιος φέρει σε κίνδυνο το σύλλογο, είναι προσωπικά υπεύθυνος και η διοίκηση δεν θα αφήσει ανυπεράσπιστο το σύλλογο απέναντι σε κανέναν. Όχι μαγκιές, όχι ξεσπάσματα, όλοι φωνή, πάθος και ενότητα για την αγάπη μας για την ομάδα” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση των ερυθρολεύκων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις