Θαλασσοπούλια VS A.O. Σκιάθου: Χαμός στο νησί – “Γατάκια σας έχω” (pics)

Αντιπαράθεση μέσω social media έχει ξεκινήσει στη Σκιάθο με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του νεοσύστατου συλλόγου “Θαλασσοπούλια”, Κώστα Ζεμπέκη και τη διοίκηση του Α.Ο. Σκιάθου.

Αφορμή μία ανάρτηση του Κώστα Ζεμπέκη, προέδρου της Ακαδημίας “Θαλασσοπούλια”, που καθιστούσε υπεύθυνους για την μη έγκριση της παραχώρησης του Σταδίου του νησιού, στον σύλλογο για το φιλικό με τον Ολυμπιακό Χαλκίδας.

O Κώστας Ζεμπέκης έκανε λόγο για παρεάκι Αντιδημάρχου Αθλητισμού με Α.Ο. Σκιάθου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: Είστε στα όρια της αλητείας!

Άμεση ήταν η απάντηση του Α.Ο. Σκιάθου που διευκρίνισε πως ο σύλλογος δεν έχει καμία αρμοδιότητα για παραχώρηση του σταδίου, επισυναπτοντας τις “αιχμές” του κ. Ζεμπέκη:

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας “Θαλασσοπούλια” σήκωσε το “γάντι” και ανέβασε τους τόνους, αναφέροντας πως στον Α.Ο. Σκιάθου έχουν μείνει πέντε άτομα και ότι του χρόνου θα παίζουν στην ίδια κατηγορία:

Η συνέχεια ήρθε με μία φωτογραφία που ανέβασε ο Κώστας Ζεμπέκης στην οποία κοιτάζει στον ορίζοντα περιμένοντας το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με την ακαδημία και το κύκλωμα…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις