Ισοπαλία σαν ήττα… για τους Νέους της ΕΠΣΘ

Αν και πραγματοποίησαν πάρα πολύ καλή εμφάνιση οι Νέοι της ΕΠΣΘ, δεν κατάφεραν να την εξαργυρώσουν με νίκη, καθώς ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Λαμίας.

Η ομάδα της Μαγνησίας ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα -αν εξαιρέσουμε το γκολ που δέχτηκε σε ανύποπτη φάση από αχρείαστο φάουλ, στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης- ενώ πέρα από το γκολ που σημείωσε, είχε και ένα χαμένο πέναλτι!

H ομάδα της ΕΠΣΘ προηγήθηκε  0-1 στο 22’, με σουτ του Αναστασίου από την καρδιά της περιοχής, ο οποίος τροφοδοτήθηκε από τον Δήμο.

Ο δραστήριος… Δήμος ήταν και  ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε το πέναλτι στο 30’, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπαλλάς, που είχε όμως πολύ άσχημη εκτέλεση, αφού ουσιαστικά έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η μοιραία… ισοφάριση ήρθε το 79’ όταν έγινε αχρείαστο- φάουλ κοντά στην περιοχή, το οποίο εκτελέστηκε με γέμισμα, με τον υψηλόσωμο επιθετικό της ΕΠΣ Λαμίας, Τρούμπουλο να υπερισχύει στον αέρα και με κεφαλιά να κάνει το 1-1, διατηρώντας έτσι την διαφορά του ενός βαθμού υπέρ της ομάδας του, που έχει πλέον το απόλυτο πλεονέκτημα να προκριθεί στην επόμενη φάση, κάνοντας τη νίκη επί της ιδιαίτερα αδύναμης ομάδας της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ (Νέοι): Τζοβάρας, Λάζος, Φλώρος,  Σταθόπουλος, Δερματάς, Κατσιούλας, Ξηρογιάννης, Τρούμπουλος, Σύρμος, Αρβανίτης, Λαμπρόπουλος

Κ16 ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Παίδες): Καθηνιώτης, Αφεντίτσας, Μαλαμούλης, Ντόντα, Κωστής, Παπασακελλαρίου, Παπαδήμος, Αναστασίου, Κολώνιας, Δήμος, Μπάλλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις