“Κάηκε” η Μαιάνδρου για την αιωνόβια Νίκη και τα εγκαίνια των νέων γραφείων (pics)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ενθουσιασμό και βαθιά συγκίνηση, και την παρουσία εκατοντάδων φίλων φιλάθλων της γιορτάστηκαν τα 100 χρόνια της Νίκης και παράλληλα εγκαινιάστηκαν τα γραφεία του Ερασιτέχνη, στο “Π. Μαγουλάς”.

Από νωρίς το απόγευμα η οδός Μαιάνδρου είχε κλείσει από τους ενθουσιώδεις φίλους της βολιώτικης ομάδας, με την γιορτή να κορυφώνεται με το σβήσιμο των κεριών για τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής της Νίκης Βόλου.

Την γιορτή αλλά και τα εγκαίνια των νέων γραφείων, τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής Μαγνησίας με τη ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Καναβός, ο αντιπεριφερειάρχης Φώτης Λαμπρινίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αναστασίου, η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Χρύστα Τσαγανού, η δημοτική σύμβουλος Φωτεινή Κοκκινάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τέλης Μπασδάνης, η πρώην υπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Χρυσοβελώνη κ.α.

Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Τάκης και ο Γ.Γ. Στέλιος Κολόζος πρωτοστάτησαν των προετοιμασιών της εκδήλωσης
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, Δημήτρης Κουρέτας, Χρύσα Τσαγανού
Ο έφορος της ακαδημίας του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Απόστολος Γιαρένης με τον γιο του
Το νεότερο μέλος που προμηθεύτηκε την κάρτα του Ερασιτέχνη, Παναγιώτης Ψιλιώτης
Μεγάλη αντιπροσωπεία από την ομάδα μπάσκετ της Νίκης
Η Φωτεινή Κοκκινάκη δώρισε στην Ερασιτεχνική, φωτογραφίες του πατέρα της, του θρυλικού Μίμη Κοκκινάκη

 

Πολλοί παίκτες της ομάδας της Νίκης Βόλου, συνοδεία του Γενικού Αρχηγού, Μιχάλη Μακρόπουλου, παρόντες στην εκδήλωση

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις