«Κάνε ό,τι νομίζεις, δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω»

Το ρεπορτάζ του FL News από την εκδίκαση της προσφυγής του Σωτήρη Νίνη κατά του ΠΑΣ Γιάννινα.

Νέα προσφυγή κατά του ΠΑΣ Γιάννινα κατέθεσε ο Σωτήρης Νίνης λόγω αθέτησης από πλευράς ΠΑΕ του ιδιωτικού συμφωνητικού λύσης συμβολαίου του. Ο 34χρονος μέσος τον Φεβρουάριο είχε συμφωνήσει με τους Κυανόλευκους σε διακανονισμό, ο οποίος δεν τηρήθηκε. Έτσι, τη Δευτέρα (23/09) η υπόθεσή του συζητήθηκε ερήμην της ΠΑΕ (απορρίφθηκε το αίτημα αναβολής λόγω αδυναμίας παράστασης της δικηγόρου, Χρύσας Σεβαστοπούλου).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο εκπρόσωπος της νομικής υπηρεσίας του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Καλούδης επεσήμανε ότι η οφειλή δεν αμφισβητείται από την ΠΑΕ και ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην καταβολή 35.000 ευρώ (9.987 ευρώ οφειλόμενα, 25.000 ευρώ αποζημίωση) σε δόσεις. Η ΠΑΕ κατέβαλε τρεις δόσεις (12.000, 7.987 και 2.000 ευρώ), αλλά όχι και το υπόλοιπο 13.000 ευρώ.

Ο Νίνης κατέθεσε ενώπιον της επιτροπής: «Μιλήσαμε το καλοκαίρι και ο κύριος Χριστοβασίλης μου ζήτησε μία εβδομάδα χρόνο. Όταν πέρασε, επικοινωνήσαμε εκ νέου και μου απάντησε “κάνε ό,τι νομίζεις, δεν έχω λεφτά να σε πληρώσω”». Ο Καλούδης από την πλευρά του έκανε λόγο για κακοπιστία, αφού η ΠΑΕ συμμετέχει στο πρωτάθλημα, έκανε μεταγραφές, ενώ πήρε άδεια από την ΕΠΟ και πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις