«Καμπανάκι» ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος!

Μία μετριότατη εικόνα παρουσίασε συνολικά η Νίκη Βόλου στον αγώνα Κυπέλλου με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια του θεσμού!

Του Βαγγέλη Τσαρούχα

Οι «κυανόλευκοι» δεν έπαιξαν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και σίγουρα σε καμία περίπτωση ελκυστικό, όπως επιθυμεί ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος!

Α’ημίχρονο:

Η Νίκη προσπάθησε να επιβάλλει από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό της χάνοντας μάλιστα μια κλασική ευκαιρία με τον Τσιλιγγίρη, ωστόσο οι κεντρικοί της μέσοι (Λίταινας, Σίλβα) δεν έπαιρναν γρήγορα αποφάσεις με την ανάπτυξη των «κυανολεύκων» να καθυστερεί αρκετά! Το γκολ που δέχτηκε η Νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί ως «κρύο» και περισσότερο οφείλεται στην κακή αντίδραση του τερματοφύλακα Σούλη παρά στην εκτελεστική ικανότητα του επιθετικού! Τσιλιγγίρης και Δούμτσης ήταν οι πιο «ορεξάτοι κυανόλευκοι» στο πρώτο 45λεπτο. Μάλιστα ο Τσιλιγγίρης με μια εντυπωσιακή σόλο προσπάθεια θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ, αλλά προτίμησε να πασάρει με την ευκαιρία να περνά ανεκμετάλλευτη! Αρνητικό στοιχείο μπορούμε να αναφέρουμε τις πολλές βαθιές και μακρινές πάσες από πίσω, που δεν βοηθούσαν καθόλου στη γρήγορη επιθετική μετάβαση.

B’ημίχρονο:

Η κακή ανάπτυξη της Νίκης συνεχίστηκε με τους στόπερ να επιχειρούν ψηλές μεταβιβάσεις προς την επίθεση και η μπάλα να μη μεταφέρεται κάθετα ή προς τα πλάγια. Ο Νταμιάν Σίλβα φάνηκε να ανεβάζει την απόδοσή του, όχι στο αναμενόμενο επίπεδο, αλλά δεν είχε συμπαραστάτες. Οι αλλαγές των Προδρομίτη, Κρυπαράκου και Σαποβάλοφ αποδείχτηκαν «αναιμικές» καθώς δεν μπόρεσαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο Αρίας πάλεψε όλες τις φάσεις με πάθος και χρεώνεται την ασίστ στον μόνιμο σκόρερ Χρήστο Τζιώρα! Η Νίκη δέχτηκε το δεύτερο τέρμα σε φάση αντεπίθεσης και έδειξε ότι ίσως αντιμετωπίσει αμυντικά θέματα με γρήγορους επιθετικούς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις