Καραμπετάκης: «Η Νίκη Βόλου βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι»

Για την ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου, με 1-1 εντός, που αφήνει πικρή γεύση αφού η Καβάλα προηγήθηκε στο 80΄ με τον Μάντιτς, αλλά ισοφαρίστηκε στο 92΄ από στατική φάση με τον Τζιώρα, μίλησε ο τεχνικός του ΑΟΚ, Νίκος Καραμπετάκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Καβαλιώτης προπονητής των «Αργοναυτών»:

«Η Νίκη Βόλου βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και οφείλουμε συγχαρητήρια στον προπονητή, τον φίλο μου Στέφανο Ξηροφώτο. Όσο για το παιχνίδι, εμείς χάσαμε το πρώτο ημίχρονο. Προερχόμασταν από έξι παιχνίδι σε δυο εβδομάδες, με δυο παρατάσεις και δύσκολους αντιπάλους. Μας έλειπε η φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο. Όχι ότι δε προσπαθήσαμε, απλά περισσότερο δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο επιθετικό τρίτο, για να δημιουργήσουμε τις φάσεις που έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, αλλάξαμε το σχηματισμό μας. Όντως τα παιδιά που μπήκαν έδωσαν ώθηση. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, δυστυχώς όμως δεχτήκαμε για άλλη μια φορά ένα γκολ σχεδόν στην τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι αυτό μας αφήνει μια μεγάλη πίκρα για το τελικό αποτέλεσμα».

«Αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θα έρθουν και οι νίκες»

Για να συνεχίσει ο τεχνικός των «γαλάζιων»: «Ευχαριστούμε τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν αυτά τα έξι παιχνίδια. Η ομάδα μας είναι ανταγωνιστική σε κάθε παιχνίδι. Μας στενοχωρεί που μας λείπει το τρίποντο μέχρι στιγμής, αλλά θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και ο κόσμος μας βοηθά όπως μας βοήθησε σήμερα μέχρι το τελευταίο λεπτό, θα έρθουν και οι νίκες. Μας περιμένει δύσκολη συνέχεια, έχουμε δουλειά. Κρατάμε την αγωνιστικότητα που έχει η ομάδα μας και τη δίψα για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν υπάρχει δικαιολογία κούρασης για εμάς.

Περισσότερο έλειπε η φρεσκάδα στο μυαλό μας παρά στα πόδια. Δεν φάνηκε ότι ήμασταν κουρασμένοι. Περισσότερο κουρασμένο ήταν το μυαλό μας, δεν είχαμε καθαρές σκέψεις στο επιθετικό τρίτο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανούσιοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες στο ποδόσφαιρο, είμαστε μεγάλη ομάδα. Κυνηγάμε κάθε παιχνίδι, το ίδιο κάναμε στο Κύπελλο, το ίδιο και τώρα παίξαμε για τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις