“Κλείδωσε” τα πλέι οφ ο Βόλος, 2-1 τον Ατρόμητο | Δείτε τα γκολ του αγώνα (vids)

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό και με επίκεντρο την προσπάθεια των δύο ομάδων να εξασφαλίσουν μια θέση στην πρώτη εξάδα και να παίξουν στα πλέι οφ.

Το α΄ημίχρονο υπήρξε άκρως φτωχό με ελάχιστες αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι Θεσσαλοί και οι Περιστεριώτες πήγαν σε ένα σετ παιχνίδι (τακτικής) αποφεύγοντας τα ρίσκα και χωρίς να βγάλουν μεγάλη ένταση στο χορτάρι.

Ο ρυθμός του αγώνα κινήθηκε σε χαμηλές…στροφές, με τους δύο αντιπάλους να εξουδετερώνουν ο ένας τον άλλο.

Ο Βόλο είχε μια καλή στιγμή στο 19΄όταν μετά από γύρισμα του Τσιρίνος, ο Πιρές στο δεύτερο δοκάρι κι από καλή θέση έπιασε το σουτ χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 29΄ο Άλχο στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα την έστειλε προς την εστία του Κλέιμαν και λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ και να βάλει απ΄το…πουθενά μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο.

Γκολ ο Λούνα, μπροστά ο Βόλος (1-0)

Η θεσσαλική ομάδα «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ατρόμητου στην πρώτη της τελική προσπάθεια στο β΄ημίχρονο.

Στο 56΄ο Λούνα με μακρινό ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιαννιώτη (1-0).

Στο 64΄οι γηπεδούχοι απείλησαν με δεύτερο γκολ με τον Στρούγγη να βάζει την τελευταία στιγμή «στοπ» στον Κούτσια που ήταν σε θέση βολής μέσα στην περιοχή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τον Κιάρτανσον στο 72΄όταν σουτ του Ισλανδού επιθετικού μέσα από την περιοχή κατέληξε άουτ.

Ισοφάριση (1-1) με τον Τζοβάρα

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα κι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1) στο 76΄. Ο Τζοβάρας που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 67΄μετά από κόρνερ, κεφαλιά του Ντε Μποκ και απόκρουση του Κλέιμαν πήρε το…ριμπάουντ και με κοντινό πλασέ σκόραρε (1-1).

 

Ο Ατρόμητος έχοντας «χτίσει» ψυχολογία μετά το γκολ της ισοφάρισης έψαξε και το δεύτερο γκολ και πίεσε τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να το βρει και να φτάσει στην ανατροπή που θα του έδινε το «τρίποντο».

«Χρυσό» γκολ ο Γκάγκι στο 92΄

Και σαν μην έφτανε αυτό ο Βόλος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 92΄. Ο Γκάγκι  έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή και αφού συνδυάστηκε με τον Τσιρίνος με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-1).

Με τους τρεις βαθμούς που έριξε στο σακούλι ο Βόλος έφτασε τους 35 και βρίσκεται πλέον στο +10 από τον Ατρόμητο (25β.) στη μάχη της εξάδας, με την ομάδα του Περιστερίου να΄χει έναν αγώνα λιγότερο αφού εκκρεμεί η απόφαση για το ματς με την ΑΕΚ που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Τσακαλίδης (Χαλκιδικής) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πιρές, Γκάγκι, Ντε Μποκ και Καρτάλη.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλοχ, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αρούνα, Γκάγκι, Λούνα (67΄Τσοκάνης), Πιρές (80΄Καρτάλης), Τσιρίνος, Ντέλετιτς (89΄Πίρινεν), Κούτσιας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Στρουγγής, Χατζησαΐας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Φριντζόνσον (67΄Οικονομίδης), Κουέν (58΄Καμαρά), Ρομπάιγ, Ροτάριου (67΄Τζοβάρας), Τζαβίδας (67΄Κιάρτανσον).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις