Κλείνει έμπειρο στόπερ η Νίκη Βόλου – “Δίχτυα” στην ισπανική αγορά για φορ και εξτρέμ

Τον τρίτο της στόπερ κλείνει η Νίκη Βόλου που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί και …δεύτερος.

Οι κυανόλευκοι συνεχίζουν «αθόρυβα» να συμπληρώνουν το παζλ του ρόστερ τους και βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφής.

Πρόκειται για έμπειρο στόπερ με περισσότερες από 100 συμμετοχές στη Β’ Εθνική που την περσινή σεζόν αγωνίζονταν σε ομάδα του Νοτίου Ομίλου.

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυανόλευκη διοίκηση και αναμένεται εντός της εβδομάδας να έρθει στον Βόλο για να υπογράψει το συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Όσον αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου «σκανάρουν» την ξένη αγορά για απόκτηση ενός σέντερ φορ κι ενός εξτρέμ που θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Η ισπανική αγορά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της αναζήτησης και κάποιοι παίκτες έχουν μπει στο στόχαστρο ωστόσο οι εξελίξεις γι’ αυτές τις περιπτώσεις δεν αναμένονται σύντομα διότι η Super League 2 δεν είναι η πρώτη επιλογή τους.

Η προετοιμασία της ομάδας θα αρχίσει κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη 1 Αυγούστου, με τους ποδοσφαιριστές να περνούν εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις