Κοντά σε συμφωνία με Οφρυδόπουλο ο Ηρακλής

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επόμενη μέρα στον Ηρακλή, μετά την θετική έκβαση της έφεσης και το «πράσινο φως» στην υπόθεση της αδειοδότησης. Με την οριστικοποίηση του deal με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη να βρίσκεται προ των πυλών, οι άνθρωποι του «Γηραιού» έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν, με την επιλογή του προπονητή να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας.

Αν και τα ονόματα του Γιώργου Σίμου και του Μπάμπη Τεννέ είχαν «παίξει» δυνατά τις προηγούμενες ημέρες, οι περιπτώσεις τους δεν προχώρησαν, ενώ την ίδια ώρα και άλλοι προπονητές βρίσκονται στην κούρσα των εκλεκτών για τον «κυανόλευκο» πάγκο.

Ένας από αυτούς είναι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, με τον 50χρονο τεχνικό να προέρχεται από την άκρως πετυχημένη σεζόν στο τιμόνι του Λεβαδειακού, όπου και κατέκτησε εμφατικά την άνοδο στην Super League. Τα τωρινά δεδομένα δείχνουν πως αποτελεί τον επικρατέστερο ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας του Ηρακλή, που έχει ως μοναδικό και άμεσο στόχο την επάνοδο της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί «τελειωμένο» έως ότου υπάρξει οριστική συμφωνία…

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις