Κρουθ: Μπορούσαμε τους τρεις βαθμούς

O Αλεχάνδρο Κρουθ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς της Φιλιππούπολης με αντίπαλο την Καλαμάτα. Ο Ισπανός επιθετικός τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται περισσότερη δουλειά στον τομέα της φυσικής κατάστασης όμως ο χρόνος δεν είναι αρκετός καθώς την Τετάρτη η ομάδα δίνει και πάλι αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεξ Κρουθ όπως απομαγνητοφωνήθηκαν από το goalpost.gr:

«Δεν είμαστε και πάρα πολύ ευχαριστημένοι για το παιχνίδι που έχουμε κάνει. Παίξαμε σ’ ένα γήπεδο που δεν είναι η έδρα μας. Χάσαμε τους τρεις βαθμούς που μπορούσαμε να τους είχαμε πάρει. Είμαστε άτυχοι διότι χάσαμε δύο παίκτες πολύ καλούς την ώρα που ήμασταν καλύτεροι και μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε με τον Ροχάνο στο κόρνερ, όμως το θέμα μας είναι ότι ξεκινήσαμε τελευταίοι στο πρωτάθλημα, χρειάζεται να δουλέψουμε παραπάνω όσον αφορά τη φυσική κατάσταση κι αυτό φάνηκε, διότι χάσαμε δύο παίκτες σήμερα. Θέλουμε να δουλέψουμε περισσότερο για να δούμε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Πάμε να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάναμε και ο χρόνος είναι πολύ λίγος, διότι την Τετάρτη παίζουμε ξανά αγώνα».

Για το ότι δεν επιτράπηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της Νίκης κι ένα σχόλιο για την παρουσία των οπαδών της ομάδας: «Για το πρώτο πρόβλημα δεν  μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν άφησαν τους οπαδούς των δύο ομάδων να ταξιδέψουν μέχρι το γήπεδο και το δεύτερο είναι ότι δεν παίζουμε στο γήπεδό μας. Ξέρουμε ότι έχουμε πάρα πολλούς οπαδούς και είναι κρίμα όλο αυτό που έχει γίνει, διότι στην έδρα μας θα μπορούσαν να βοηθήσουν ακόμη περισσότερο όπως και ότι θα ερχόταν περισσότερος κόσμος εδώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις