Κ. Παπαγεωργίου: «Ποιότητα και ποσότητα στην ΑΕΛ»

Στα social media της ΑΕΛ μίλησε ο περσινός πρώτος σκόρερ με 10 γκολ και MVP της ομάδας, Κώστας Παπαγεωργίου.

Ο Εδεσσαίος κεντρικός χαφ μίλησε για τον στόχο ανόδου στη Stoiximan Super League, την ενδυνάμωση του ρόστερ σε ποιότητα και ποσότητα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά και τη σημαντική παρουσία του κόσμου των «βυσσινί».

Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Ένα μήνα πριν ξεκινήσουμε την προετοιμασία άλλαξαν πολλά στην ομάδα, προς το ευχάριστο. Πήρε η ομάδα άδεια και έκανε πολύ σπουδαίες μεταγραφές. Για την προετοιμασία βλέπουμε ότι υπάρχει πολλή ποιότητα και ποσότητα στην ομάδα. Κάθε μέρα στις προπονήσεις δίνουμε το 100%, για να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή. Ήρθαν πολύ αξιόλογοι χαρακτήρες και γίναμε ένα, το κλίμα είναι εξαιρετικό, με τα παλιά και τα καινούρια παιδιά. Είναι ένα πολύ σημαντικό δεδομένο για την ομάδα».

«Μόνο που είμαστε στην ΑΕΛ…»
Για να καταλήξει ο Κώστας Παπαγεωργίου: «Μόνο που είμαστε στην ΑΕΛ, κάθε χρόνο πρέπει να αγωνιζόμαστε για το πρωτάθλημα σε αυτή την κατηγορία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε την άνοδο, που και ο κόσμος, αυτό που δείχνει φέτος, είναι ότι το πιστεύει πιο πολύ από κάθε άλλη φορά. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους, εμάς και τον κόσμο μας και να είναι σε κάθε αγωνιστική δίπλα μας, εντός και εκτός. Όπως είδαμε και πέρυσι, μας βοήθησαν πάρα πολύ. Για μένα, εύχομαι να έχω υγεία και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να πετύχει η ΑΕΛ το στόχο της».

monobala.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις