Λ. Μπακάλης: Δεν πρέπει τα μυαλά μας να πάρουν αέρα

Δύσκολο έργο έχει σήμερα ο Θησέας, καθώς ο Αστέρας Ιτέας, τον οποίο υποδέχεται στις 3μ.μ. στην Αγριά, προέρχεται από έξι σερί νίκες, που τον έφεραν στην 3η θέση του πίνακα.
Ο προπονητής του Θησέα Λάκης Μπακάλης δήλωσε σχετικά στην εφημερίδα «Θεσσαλία»:

«Ο Αστέρας Ιτέας είναι μία πολύ καλή ομάδα, που αυτή την περίοδο είναι και ιδιαίτερα φορμαρισμένη, όπως φαίνεται από τις έξι συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει. Για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιό της χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Ο έμπειρος τεχνικός θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους μετά τις νίκες που πανηγύρισε η ομάδα του στα προηγούμενα παιχνίδια: «Από την πλευρά μας έχουμε ανεβασμένο το ηθικό, μετά τις τελευταίες επιτυχίες που σημειώσαμε. Όμως δεν πρέπει να μυαλά μας να πάρουν αέρα. Επιβάλλεται να μείνουμε προσγειωμένοι διότι δεν τελείωσε τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί έχουμε και δύσκολο πρόγραμμα.

Στο ματς με τον Αστέρα θα πρέπει να διαχειριστούμε και τον παράγοντα κούραση διότι αυτό θα είναι το τρίτο που θα δώσουμε σε οκτώ ημέρες, έχοντας προηγηθεί δύο δύσκολα εκτός έδρας σε γήπεδα που ήταν βαριά. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε να έχουμε συμπαραστάτη και τον κόσμο της Αγριάς. Περιμένουμε αρκετό κόσμο στο γήπεδο για να στηρίξει και να χειροκροτήσει τους ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά το αξίζουν, καθώς έχουν καταβάλει τεράστια προσπάθεια για να φέρουν τον Θησέα στη θέση που βρίσκεται».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις