“Μήλον της Έριδος” ο Ηλίας Βλάχος – Τρεις ομάδες καραδοκούν για να τον κάνουν δικό τους

Μπορεί οι αρχικές πληροφορίες να έκαναν λόγο για συμφωνία να συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και τη νέα σεζόν ωστόσο οι εξελίξεις μπορεί να φέρουν ανατροπές στην υπόθεση “παραμονή Ηλία Βλάχου”.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος ήρθε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και έλυσε μία και καλή το πρόβλημα του εύκολου γκολ, έχει μπει στο στόχαστρο όχι μίας αλλά τριών ομάδων της Α’ ΕΠΣΘ.

Όσο η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας καθυστερεί, τόσο οι μνηστήρες αυξάνται. Αν ο Βολιώτης στράικερ δεν συμφωνήσει να συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα, τρεις ομάδες θα δώσουν μάχη για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, ο Ρήγας Φεραίος έχει έτοιμη πολύ δυνατή πρόταση που δύσκολα θα αρνηθεί το πρώτο κανόνι του τοπικού. Ο Σαρακηνός που χτυπά ότι καλό κινείται δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα, παρότι έχει στις τάξεις του τον Ιάσονα Παπαδημητρίου. Στο παιχνίδι της απόκτησής του, φήμες λένε ότι θα μπει και η Αγία Άννα που δεν κρύβει πως οι φετινές της επιδιώξεις δεν αλλάζουν και θα επιδιώξει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Η απόκτηση του Ηλία Βλάχου θα αντικαθιστούσε επάξια τον Ιάσονα Παπαδημητρίου που μετακόμισε στον Σαρακηνό, ο οποίος δείχνει πως θα είναι ένας από τους διεκδικητές του τίτλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις