Με το “δεξί” θέλει να μπει ο Ολυμπιακός Βόλου στην πρεμιέρα με Αλεξάνδρεια

Με το δεξί θέλει να μπει στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Βόλου που αντιμετωπίζει “εντός” έδρας, στα Τρίκαλα Ημαθίας, την Α.Ε. Αλεξάνδρειας. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Τετάρτη στις 16:00, καθώς ο αρχικός ορισμός για την Κυριακή, στο ΕΑΚ πήγε “περίπατο” λόγω μη έκδοσης παραχωρητηρίου από τον αρμόδιο φορέα του Δήμου Βόλου.

Εκτός των γνωστών απουσιών Κακάμη, Σκοπελίτη και Κορέλα, ο Στέλιος Αρσένος θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα ώστε οι ερυθρόλευκοι να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην κούρσα του πρωταθλητισμού που θέλουν να πραγματοποιήσουν. Η αποστολή θα μεταβεί αυθημερόν στα Τρίκαλα Ημαθίας σ’ ένα γήπεδο που οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι αναμένονται περισσότεροι καθώς η Αλεξάνδρεια απέχει μόλις 20 χιλιόμετρα από το γήπεδο του αγώνα.

Οι διαιτητές:

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γιώργος Παπαδόπουλος από την ΕΠΣ Μακεδονίας. Βοηθοί του θα είναι οι Ευστράτιος Κουντουράς και Χρήστος Κλεισιάρης από την ίδια ΕΠΣ. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Θεόδωρος Καραμπούλας (Λάρισας).

Τα εισιτήρια:

Ο Ολυμπιακός Βόλου 1937 FC σας ενημερώνει πως έξω από το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων Ημαθίας, θα διατίθενται εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας κόντρα στην ΑΕ Αλεξάνδρειας (25/09 – 16:00).

Οι κάτοχοι διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ το εκδοτήριο του Σταδίου θα είναι διαθέσιμο για τις ανάγκες τόσο των φίλων της ομάδας μας που θα κάνουν το ταξίδι για να βρεθούν στο πλευρό της, όσο και για τους φιλάθλους της ευρύτερης περιοχής που θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά μια αναμέτρηση Γ’ Εθνικής Κατηγορίας​

Στο παιχνίδι θα υπάρξει γενική είσοδος 10 ευρώ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις