Μοίρασε συγχαρητήρια η ΑΕΛ σε παίκτες, προπονητές, κόσμο και διαιτητές

Ανακοίνωση της ΑΕΛ:

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την πολύ καλή εμφάνισή τους με αντίπαλο τον Μακεδονικό.
Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο και σε όλους τους συνεργάτες μας.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά στους φιλάθλους της ΑΕΛ, τους Λαρισαίους συμπολίτες μας και σε όλους τους Έλληνες για την επέτειο του ΟΧΙ και το έπος του 1940.
Ευχαριστούμε για πολλοστή φορά το υπέροχο φίλαθλο κοινό της ΑΕΛ, που και σήμερα έδωσε δυναμικό παρόν κόντρα στις δυσκολίες της ημέρας και στα έθιμα που επιτάσσει η Εθνική εορτή.
Συγχαρητήρια στο διαιτητή του αγώνα κ. Γιαννούκα και στους συνεργάτες του.
Η ΑΕΛ θα επιδοκιμάζει όλους τους εξαίρετους διαιτητές που τιμούν το fair play, σε παιχνίδια που προβάλλονται τηλεοπτικά από ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους της χώρας να διαμορφώσουν άποψη.
Παράλληλα η ΑΕΛ δεν θα διστάσει να αποδοκιμάζει εκείνους τους προβοκάτορες που «εν κρυπτώ» και «εξ απορρήτων» προσπαθούν φθονερά και ανούσια, προκαταβολικά να σπιλώσουν διαιτητές που δεν δίνουν δικαιώματα και ποδοσφαιρικούς παράγοντες που ως επαγγελματίες, είναι απόλυτα προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους.
Κάθε φορά που εκείνοι αναμοχλεύουν ύπουλες ασυναρτησίες, εμείς θα τους απαντούμε εντός των τεσσάρων γραμμών, ωσότου αναγνωρίσουν την ανωτερότητα των αντιπάλων τους, ειδικά όταν αυτή είναι αδιαμφισβήτητη.
Μέχρι τότε μπορούν απλά να περιμένουν την επόμενη αγωνιστική… 🐎

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις