Μπέος: “Το ΕΑΚ θα γκρεμιστεί και στη θέση του θα γίνει ένα πρωτοποριακό πάρκο”

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Δήμαρχος Βόλου όσον αφορά το πλάνο για το ΕΑΚ “Τάκης Συνετόπουλος”, φιλοξενούμενος στον ΒΟΛΟΣ 98.6 FM και στην εκπομπή CLASICO. Ο κ. Μπέος ανέφερε πως όταν συνεδριάσει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα παρθεί η απόφαση να γκρεμιστεί το ΕΑΚ Βόλου και στη θέση του να γίνει ένα σύγχρονο πάρκο.

Αναλυτικά η σχετική του δήλωση όπως αποδόθηκε από το goalpost.gr:

“Περιμένουμε να γίνει το νέο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να τοποθετηθούμε όλοι γιατί σημασία έχει τι αποφάσεις παίρνουμε και όχι ότι λέμε στο δρόμο. Το ΕΑΚ θα γκρεμιστεί όλο και θα γίνει ένα πρωτοποριακό πάρκο για τον κόσμο, με διαδρομές, εξωτερικά γυμναστήρια, ένα σύγχρονο πάρκο πρασίνου που θα το χαίρεται ο κόσμος. Θα δείτε τι πρόκειται να γίνει και δεν θα το αμφισβητήσει κανένας. Είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Γιατί ακόμη και οι πυλώνες αμφιβάλλω αν τηρούν την ασφάλεια που πρέπει. Είναι χωρίς συντήρηση, οι μισές κερκίδες δεν έχουν στατικότητα, έχει πολλά προβλήματα. Συζητώντας με πολλούς κατοίκους της περιοχής, κρίνουμε πως αυτός ο χώρος στο κέντρο της Νέας Δημητριάδας μπορεί να γίνει ένα φοβερό πάρκο, το οποίο θα χαίρονται μικροί και μεγάλοι. Θα είναι κάτι πολύ πολυτιμότερο απ’ αυτό το χάος που είναι τώρα”.

Για το που θα παίζει ο Ολυμπιακός Βόλου ο κ. Μπέος απάντησε: “Αυτό είναι ένα πρόβλημα όμως το πρόβλημα αυτό το έχει ο Δήμος και οι πολίτες ή ο Ολυμπιακός Βόλου; Η δημοτική αρχή ψηφίστηκε από τον κόσμο του Βόλου και λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες των πολιτών και όχι σύμφωνα με τις ανάγκες της Νίκης, του Σαρακηνού ή του Ολυμπιακού Βόλου”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις