Μπέος: «Το ΕΑΚ πρέπει να γκρεμιστεί έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει ομάδα να το χρησιμοποιήσει»

Δηλώσεις στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης των έργων αποκατάστασης στο κολυμβητήριο του Βόλου πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Μπέος στα ΜΜΕ. Ο Δήμαρχος της πόλης αναφέρθηκε και στο γήπεδο του ΕΑΚ τονίζοντας πως πρέπει να γκρεμιστεί γιατί δεν βλέπει να υπάρχει λόγος ύπαρξής του. Ακόμη κι αν έβρισκε τα κονδύλια για να το ανακατακατεσκευάσει δεν βλέπει να υπάρχει κάποια ομάδα για να το χρειάζεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

Αναλυτικά η δήλωσή του για το ΕΑΚ: «Άποψή μου είναι και είναι ένα θέμα που θα το συζητήσουμε πολύ σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο, το συγκεκριμένο γήπεδο πρέπει να γκρεμιστεί. Δεν έχει να προσφέρει τίποτα. Ούτως η άλλως δεν υπάρχει στατικότητα, είναι πάνω από 60-70 χρόνια γήπεδο, οι χώροι είναι σε άθλια κατάσταση και δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει.

Αυτός ο χώρος για μένα είναι ένας χώρος άθλησης και πρασίνου που θα διαμορφώσουμε αν και εφόσον αποφασίσουμε να γίνει τέτοιος χώρος, διαφορετικά πρέπει να βρούμε τα κονδύλια αυτά που θα αναβαθμίσουν το ΕΑΚ στο σύνολο. Από την άλλη πλευρά για ποια ομάδα; Υπάρχει καμία ομάδα στην πόλη που χρειάζεται αυτό το γήπεδο;»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις